New Caledonia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju New Caledonia

Nekretnina na prodaju na Novoj Kaledoniji

Nova Kaledonija je francuski teritorij u južnom Tihom oceanu koji uključuje desetak otoka. Poznata po plažama obloženim palmama, ima lagunu punu podvodnog života koja je sa svojih 24.000 četvornih kilometara među najvećima na svijetu. Ogromni koraljni greben okružuje glavni otok Grand Terre, omiljeno odredište ljubitelja ronjenja. Glavni grad, Nouméa, dom je brojnih restorana i luksuznih trgovina u francuskom stilu.

Nova Kaledonija je francusko prekomorsko područje smješteno na jugozapadu Tihog oceana, istočno od Australije. Kad su Francuzi kolonizirali Nauru, uzeli su u posjed zemlje. Neki su kolonisti dani u privatno vlasništvo, dok su drugi Kanaci dodijeljeni kao "rezerve". Ali ove rezerve ostaju francusko vlasništvo.

 

Ako želite kupiti nekretninu na prodaju na Novoj Kaledoniji, postupak nije previše lak.

Poput ostalih pacifičkih zemalja, vlasništvo nad zemljištem na Novoj Kaledoniji teško je uspostaviti. Stjecanje prava na zemljište za najam je teško zbog tradicije predaja prenošenja prava vlasništva na zemlji. Osim toga, postoje sporovi između kolonizatora i starosjedioca oko toga tko stvarno posjeduje zemlju.

Postoje različita mjesta na kojima biste mogli potražiti nekretninu na prodaju na Novoj Kaledoniji.

Faubourg Blanchot dom je lijepih zgrada i kolonijalne arhitekture. Ova četvrt Nouméa podsjeća na kraj devetnaestog stoljeća i još uvijek zadržava gotovo šezdeset kolonijalnih zgrada.

 

 

Poindimié se nalazi na sjeveroistočnoj obali glavnog otoka Nove Kaledonije, Grande Terre. To je izvrsno mjesto za naučiti više o kanačkoj kulturi. U ovom sjevernom dijelu zemlje plemena žive vrlo jednostavnim životom s stanovanjem i osnovnim sadržajima. A moglo bi biti idealno za selidbu i kupnju vašeg posjeda na prodaju u Novoj Kaledoniji

Selo Bourail slikovit je grad s brojnim povijesnim zgradama, kao i stari svjetionik u Gouaru i stara vojna pošta. Muzej Bourail nudi uvid u

povijesti Nove Kaledonije, a možete vidjeti i posljednju giljotinu koja se koristila u zemlji. Izvan samog grada nalazi se koraljni greben, naveden kao UNESCO-ova svjetska baština. Jedan od najpoznatijih spomenika ovog grada je Bonhomme de Bourail, stjenovita formacija na obali koja svoje ime nosi po navodnoj sličnosti s čovjekom koji nosi šešir.

Dakle, možete odabrati jedan od ovih veličanstvenih otoka na kojem kupujete nekretninu na prodaju na Novoj Kaledoniji i sigurni smo da ćete pronaći pravu nekretninu za sebe.

  •  
    Selio se u Novu Kaledoniju. Emigrirani i žive u Novoj Kaledoniji

        Sada smo usred ljetne sezone. Turisti upadaju na najsunčanije plaže, mnogi traže last minute destinaciju kako bi mogli uživati ​​u miru nakon intenzivne godine rada i žrtve. Svi znamo da je ljeto najviše očekivana sezona iz raznih razloga. Ali zašto se ograničiti na jednostavno kratko razd ...

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB